A-J Kropsterapi åbner i Silkeborg

Kære kunder

Har glædet mig til at dele denne nyhed med jer 🙂

Fra 1. juni 2023 har jeg været heldig at leje et kliniklokale beliggende Nygade 39 B, 8600 Silkeborg.

Du finder det nemmest ved at gå/køre til Bindslevs Plads 22 A, så kommer du lige ind til en hyggelig fælles baggård med gode parkeringsmuligheder og direkte adgang til Nygade 39 B. Lokalerne er ejet af Helle Kofoed (kostvejleder og homøopat), som driver klinik fra samme adresse.

Det betyder, at jeg fra 1. juni 2023 kun behandler fra min klinik i Bryrup og Silkeborg. Klinikken i Åbyhøj lukker jeg, men heldigvis har mine erhvervskunder tilbudt, at jeg fremadrettet må komme ud til dem.

Nærmere info om åbningstider og gode åbningstilbud følger i nær fremtid.

Glæder mig til at se jer.

Dbh

Mari

 

Felt