AcuNova Akupunktur – en ny og effektiv behandlingsform

BMA (Boel Moderne Akupunktur), herunder AcuNova Akupunktur, er baseret på moderne forskning og virker via nervesystemet med signaler til hjernen. Den direkte påvirkning af hjernen i denne type akupunktur er meget afgørende. Den er klar og præcis, og særligt kombinationen af forskellige metoder udgør den afgørende fordel ved behandling af smerter og organiske sygdomme. Af samme grund kalder mange BMA for fremtidens behandlingssystem.

I starten af oktober var jeg på kursus i mit gamle “hood” – København. Her stillede jeg skarpt på denne spændende behandlingsform med fokus på behandling af akutte og kroniske smerter, organiske lidelser som astma og mave-/tarmsygdomme samt øjenlidelser.

Jeg er blæst bagover af dette nye fantastiske værktøj, og er overbevist om, at jeg med det kan hjælpe mine kunder bedre og mere dybdegående.

Jeg har efterfølgende finpudset de teknikker, som jeg har lært på kurset, ligesom jeg har set effekten af denne behandlingsform i samspil med mine øvrige behandlingsformer, og jeg er umiddelbart ret begejstret og glæder mig til at videreudvikle på effektive kombinationsbehandlinger målrettet mange forskellige problematikker.

Felt