Babyterapi i Bryrup og Silkeborg

Hvad er babyterapi?

En hård graviditet/fødsel og/eller påvirkninger af forskellig slags i barnets første leveår kan give tidlige fysiske og/eller psykiske belastninger (traumer).

Som babyterapeut ønsker jeg at hjælpe både baby/barn og forældre til en så god start som muligt ved anvendelse af blide – men effektive – teknikker fra hhv. massage/afspænding, kraniosakral terapi, zoneterapi og øreakupressur.

Eksempler på problematikker kan være:

  • Fordøjelsesproblemer
  • Søvnbesvær
  • Kolik
  • Skævheder
  • Spændinger
  • Luftvejsproblemer
  • Øreproblemer
  • Tandfrembrud

Tilbud til mødregrupper / fædregrupper / forældregrupper:

Jeg kommer ud til jer og underviser i en blid helkropsmassage og lidt motoriske øvelser til spædbørn. Ud over massagens mange fantastiske egenskaber, giver det et fantastisk nærvær og rigtig god kontakt til barnet og bidrager til barnets motoriske udvikling.

Herudover får I et par simple teknikker til at afhjælpe de mest almindelige spædbørns-problematikker, ligesom jeg vil have ca. 10 min. til hver enkelt forælder/barn.

Jeg anbefaler, at I booker mig i 2 timer og er max 5 forældre og 5 babyer. Er I flere, bør I tilkøbe hhv. 30 min./60 min.

Pris: Kr. 800 for 2 timer.

Felt