Behandlinger og priser

Behandlinger og priser hos A-J Kropsterapi

Priser

Kropsterapi (30 min.): Kr. 275,00

Kropsterapi (60 min.): Kr. 500,00

BEMÆRK:

 • Tid til evt. af-/påklædning og betaling er inkluderet i anførte behandlingstid.
 • Kropsterapi dækker over alle mine behandlingsformer, og timeprisen er den samme, uanset antallet af behandlingsformer.
 • Den anførte pris i forbindelse med booking tager ikke højde for kunder med “FAST-KUNDE-AFTALE”. Rabatten fratrækkes naturligvis ifm. betaling.

Betaling

Betaling skal ske efter endt behandling, og der kan betales kontant eller via MobilePay Erhverv (540376).

Fysiurgisk massage inkl. kropsterapi

En effektiv og dybdegående kombinationsbehandling af både det fysiske og mentale med fokus på årsagsbehandling i stedet for blot symptombehandling.

Kropsterapeut-uddannelsen hos Dansk Akademi for Kropsterapi har rødder i kraniosakral terapien – en blid, men yderst effektiv terapiform, hvor man med en holistisk tilgang ser på hele kroppen. Fysisk og mental velvære går hånd i hånd.

Herudover kan triggerpunktsmassage, bindevævsmassage/cupping, mobiliseringsteknikker, øreakupunktur (med og uden nåle), ansigtsmassage m. liftingeffekt og lymfedrænage samt teknikker inden for bl.a. zoneterapi inddrages.

I løbet af efteråret 2023 forventes organmassage også kunne føjes til værktøjskassen.

Babyterapi

En hård graviditet/fødsel og/eller påvirkninger af forskellig slags i barnets første leveår kan give tidlige fysiske og/eller psykiske belastninger (traumer) hos både barn og forældre.

Som babyterapeut ønsker jeg at hjælpe både baby/barn og forældre til en så god start som muligt, så hovedfokus vil være på at finde årsagen til problemet/traumet og herefter behandle det bedst muligt ved anvendelse af blide – men effektive – teknikker fra hhv. massage/afspænding, kraniosakral terapi, zoneterapi og kinesiologi.

Eksempler på problematikker kan være:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Søvnbesvær
 • Almen utilpashed
 • Kolik
 • Skævheder
 • Spændinger
 • Luftvejsproblemer
 • Øreproblemer
 • Tandfrembrud

Tilbud til mødregrupper / fædregrupper / forældregrupper:

Jeg kommer ud til jer og underviser i en blid helkropsmassage og lidt motoriske øvelser til spædbørn. Ud over massagens mange fantastiske egenskaber, giver det et fantastisk nærvær og rigtig god kontakt til barnet og bidrager til barnets motoriske udvikling.

Herudover får I et par simple teknikker til at afhjælpe de mest almindelige spædbørns-problematikker, ligesom jeg vil have ca. 10 min. til hver enkelt forælder/barn.

Jeg anbefaler, at I booker mig i 2 timer og er max 5 forældre og 5 babyer. Er I flere, bør I tilkøbe hhv. 30 min./60 min.

Erhvervsaftaler

Hvorfor nøjes med massage, hvis I kan få massage inkl. kropsterapi (og evt. stress coaching) til en absolut konkurrencedygtig timepris?

A-J Kropsterapi tilbyder en bred pallette af behandlinger, og jeres medarbejdere får således en mere effektiv og holistisk behandling af både det fysiske og mentale.

Jeg vil tage udgangspunkt i fysiurgisk massage, men en behandling kan – afhængigt af den enkeltes behov og ønsker – også omfatte:

Triggerpunktsmassage, bindevævsmassage/cupping, mobiliseringsteknikker og teknikker inden for kraniosakral terapi, zoneterapi og øreakupunktur (med og uden nåle).

Dertil eventuelt stress coaching, men ved alvorlige stress-symptomer bør samtale og fysisk behandling adskilles. Jeg kan godt tilrettelægge en behandling med fokus på at bringe nervesystemet i ro og dermed formentlig mindske stress-symptomerne, men jeg anbefaler ikke, at denne behandling står alene, da stress-symptomer ikke blot skal holdes i skak, men årsagsbehandles.

I bestemmer selv, hvor lang tid hver medarbejders behandling skal vare, min anbefaling og erfaring er dog, at 2 medarbejdere pr. time er ideelt.

I er velkomne til at komme forbi min klinik (hvis virksomheden ligger lige i nærheden), men jeg kommer også gerne ud til jer.

Ring, hvis I ønsker at høre mere om priser, og hvad jeg kan tilbyde.