Kostvejledning

Kære kunder

Har glædet mig til at dele denne nyhed med jer.

Jeg har kastet mig over uddannelsen til kostvejleder. 

I første omgang for selv at blive klogere på området, men på sigt kan det forhåbentligt også komme flere af jer til gode. Mange oplever periodevis udfordringer som f.eks. dårlig fordøjelse, udslæt, energimangel, dårlig søvn (måske en god blanding af det hele), og her vil det altid være nærliggende også at se på kosten. 

Mange forbinder kostvejledning med vægttab. For mit vedkommende vil jeg have fokus på meget andet. Hvis man kropsligt og mentalt føler sig godt tilpas og er i balance, så tror jeg, at vægten også på sigt finder et naturligt og sundt leje, særligt fordi man så også vil have mere lyst og overskud til f.eks. motion. 

Jeg skal – i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt – gøre mig til ekspert 😉 Tværtimod har jeg i løbet af de sidste 3 år mærket på egen krop, hvad en lidt for stressende hverdag kan gøre ved éns søvn, appetit, hud, fordøjelse (og dermed også ens vægt).

Men netop derfor håber jeg på sigt at kunne hjælpe andre i samme situation, ligesom jeg forventer, at uddannelsen for mit eget vedkommende vil være et stort skridt på vejen til en sundere krop i bedre balance og en hverdag med mere overskud.

Kh

Mari

Felt