Hjælp mod stress symptomer i Silkeborg og Bryrup

Stress symptomer

Ønsker du hjælp mod stress symptomer nær Silkeborg og Bryrup? Stress symptomer kommer i mange former og vil ofte kunne mærkes både fysisk og mentalt.

Stress kædes ofte sammen med arbejdslivet, men kan lige så vel skyldes forhold i privatlivet, herunder følelsesmæssig stress.

Nogle oplever meget voldsomme fysiske/mentale symptomer, og hos andre kommer det snigende, men én ting er sikkert….

INGEN stress symptomer er rare og/eller gode for kroppen, og jo før der sættes ind, des bedre. Det har jeg selv erfaret og mærket på egen krop.

Oplever du ét eller flere symptomer som f.eks. uro i kroppen, tankemylder, dårlig søvn, øget/manglende appetit, ondt i maven, dårlig fordøjelse, vægtstigning, (spændings)hovedpine, dårlig hukommelse mv. (listen er langt fra udtømmende), og har du en formodning om, at stress kan være årsagen, så lad os endelig tage en snak og sammen få det afklaret, herunder finde frem til det bedst mulige behandlingsforløb for lige netop dig.

Jeg har haft god succes med mine afstressende behandlinger, som ofte består af en kombination af blid massage og diverse beroligende teknikker inden for zoneterapi og kraniosakralterapi. Dertil kan øreakupunktur og/eller organmassage være et fantastisk supplement.

Som uddannet stress coach vil det naturligvis være oplagt, at samtale også indgår i et behandlingsforløb, så vi ikke kun symptombehandler, men også forsøger at hjælpe dig bedst muligt videre ved at finde årsagen, og kan vi ikke “eliminere” årsagen, vil vi sætte fokus på at give dig redskaber til at tackle den bedst muligt.

Hos A-J Kropsterapi tager vi altid udgangspunkt i dig og tilpasser forløbet dine ønsker og behov.

Kontakt mig allerede i dag og tag første vigtige skridt mod at få det bedre.

Kontakt mig for hjælp mod stress symptomer i Silkeborg og Bryrup

Har du stress symptomer og søger du behandling mod stress i Silkeborg eller Bryrup? Så er du velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan ringe til 31 21 11 01 eller sende en mail til info@ajkropsterapi.dk.