Booking

Book en tid hos A-J Kropsterapi

Book en tid i Silkeborg (Frederiksberggade 16) her.

Book en tid i Bryrup (Drosselvej 17) her.

Har du spørgsmål i forbindelse med din booking, er du altid velkommen til at sende mig en sms/ringe til mig på 31 21 11 01.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig via maildressen: info@ajkropsterapi.dk, hvilket også anbefales, hvis henvendelsen indeholder oplysninger af mere personfølsom karakter (fx helbredsoplysninger).

Hvis din henvendelse haster, anbefaler jeg, at du ringer til mig. Hvis jeg er forhindret i at svare, så læg en besked med navn og nummer, så ringer jeg retur hurtigst muligt.

Grundig kommunikation, tryghed og service

Hos A-J Kropsterapi kan jeg hjælpe dig med en lang række ting, og jeg stræber altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Hvis du har problematikker, som du ønsker hjælp til, og de ikke er beskrevet her, så kontakt mig endelig for en drøftelse. Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler dig tryg og ordentligt vejledt gennem hele forløbet, og god service, fleksibilitet og fuld fortrolighed er naturligvis en selvfølge. Du mødes altid med et smil, og jeg besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have før/under/efter behandlingen.