Zoneterapi i Bryrup og Silkeborg

Zoneterapi

Leder du efter Zoneterapi i Bryrup eller Silkeborg? Så er du kommet til det rette sted.

Zoneterapi er et fantastisk værktøj og kan bl.a. afhjælpe: Smerter/spændinger i hele kroppen (f.eks. hoved, nakke, skuldre og ryg), mave-/tarmproblemer, herunder forbedre fordøjelsen, hvis du f.eks. døjer med forstoppelse eller det modsatte. Endelig kan zoneterapi afhjælpe diverse ubalancer og skabe ro i centralnervesystemet, herunder virke afstressende og give mental ro.

Jeg vil altid automatisk inddrage zoneterapi i mine behandlinger, når det giver mening, og derfor finder du ikke zoneterapi som en enkeltstående behandling, men alt er muligt, så har du særlige ønsker/problematikker, siger du blot til. Jeg behandler som udgangspunkt via dine fødder, men kan alternativt behandle via hænder og/eller ansigt.

Zoneterapi booster og støtter op om kroppens egne helende processer, og du vil derfor ofte kunne mærke, at kroppen selv arbejder videre med problematikkerne, hvorfor det er helt normalt at opleve såvel fysiske som mentale reaktioner i 24-36 timer efter endt behandling. Husk derfor at lytte godt til din krop og få godt med vand. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med diverse reaktioner. Det er vigtigt, at du føler dig helt tryg i processen.

Kontakt mig

Søger du zoneterapi i Bryrup eller Silkeborg? Så er du velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan ringe til 31 21 11 01 eller sende en mail til info@ajkropsterapi.dk