Erhvervsaftaler

Erhvervsaftaler

Hvorfor nøjes med massage, hvis I kan få massage inkl. kropsterapi (og evt. stress coaching) til en absolut konkurrencedygtig timepris?

A-J Kropsterapi tilbyder en bred pallette af behandlinger, og jeres medarbejdere får således en mere effektiv og holistisk behandling af både det fysiske og mentale.

Jeg vil tage udgangspunkt i fysiurgisk massage, men en behandling kan – afhængigt af den enkeltes behov og ønsker – også omfatte:

Triggerpunktsmassage, bindevævsmassage/cupping, mobiliseringsteknikker og teknikker inden for kraniosakral terapi, zoneterapi og øreakupunktur (med og uden nåle).

Dertil eventuelt stress coaching, men ved alvorlige stress-symptomer bør samtale og fysisk behandling adskilles. Jeg kan godt tilrettelægge en behandling med fokus på at bringe nervesystemet i ro og dermed formentlig mindske stress-symptomerne, men jeg anbefaler ikke, at denne behandling står alene, da stress-symptomer ikke blot skal holdes i skak, men årsagsbehandles.

I bestemmer selv, hvor lang tid hver medarbejders behandling skal vare, min anbefaling og erfaring er dog, at 2 medarbejdere pr. time er ideelt.

I er velkomne til at komme forbi min klinik (hvis virksomheden ligger lige i nærheden), men jeg kommer også gerne ud til jer.

Ring, hvis I ønsker at høre mere om priser, og hvad jeg kan tilbyde.